GALERIJA
24. 04. 2020

Danes, 24. aprila 2020, smo SKUPAJ POKAZALI, DA IMAMO DOVOLJ! Vodstvo doma in zaposleni smo se danes odzvali pozivu na protest s strani Skupnosti socialnih zavodov Slovenije in se ob 13.30 zbrali pred našim domom ter s spuščenimi rokami sporočili, da se ne strinjamo s stanjem, v kakršnem se nahajamo. V nagovoru strokovne direktorice smo bili seznanjeni z zahtevami, ki si jih lahko tudi vi preberet...

Preberi več ...
3. 04. 2020

Spoštovani svojci naših stanovalcev. Radi bi vam sporočili, da so vaši najdražji v dobrih rokah. Kljub težkim časom, v katerih se je znašel ves svet, se v našem domu življenje ni ustavilo. Še vedno smo nasmejani, delavni in kar je najbolj pomembno, zdravi. Tudi mi vsem vam želimo najboljše in vas lepo pozdravljamo.

Preberi več ...
25. 03. 2020

Drage mame. Danes je vaš dan. MATERINSKI DAN. Želimo vam vse najlepše, kajti drage mame, vaš topel pogled, nežen nasmeh, ljubeče srce in objem so vse, kar si otrok želi, da vedno od mame dobi. Enostavno hvala, ker ste, naše mame.

Preberi več ...
25. 02. 2020

V torek, 25. februarja 2020, smo v našem domu priredili pustovanje. pustne šeme, pustni krofi, pustne norčije ... Vse to je del pustnega dne, in tudi pri nas ni bilo nič drugače.

Preberi več ...
14. 02. 2020

VALENTINIVO ali praznik svetega Valentina se praznuje 14. februarja in je tradicionalni dan, ko si v nekaterih kulturah zaljubljenci izkazujejo ljubezen - največkrat s pošiljanjem voščilnic in izmenjavo daril.
Tudi mi smo se danes razvajali, si privoščili ljubezenske napitke, sladke dobrote in uživali v prijetnem vzdušju prijateljske ljubezni in spoštovanja drug do drugega.

Preberi več ...
20. 01. 2020

V okviru projekta, ki ga je izvajala LAS Goričko, so bile v našem domu izvedene brezplačne računalniške delavnice. V ponedeljek, 20. januarja 2020 so naši stanovalci spoznavali računalnik ob pomoči mentorjev LAS Goričko. Zahvaljujemo se za to izkušnjo, ki je bila za naše stanovalce posebna in zanimiva.

Preberi več ...
21. 12. 2019

Otroke naših zaposlenih je danes, 21. decembra 2019, v našem domu obiskal Božiček. Otroci Božičku pripravili zelo lepo presenečenje. V božični kuharski delavnici so zanj okrasili piškote in z njimi okrasili smrečico ter ga pogostili z njegovo najljubšo pijačo, mlekom. Božiček pa jih je obdaril z darili.

Preberi več ...
20. 12. 2019

V petek, 20. decembra 2019,  smo v našem domu priredili božično prireditev za naše stanovalce, katere je obiskal tudi Božiček. Prireditve so se udeležili tudi gostje, katerim se zahvaljujemo, da so svoj čas namenili tudi nam.

Preberi več ...